MENU SLUITEN


slide
slide
slide

Golf

De golforganisatie Europese PGA Tour organiseert verschillende toernooien. In Nederland worden de KLM Open, Deloitte Ladies Open en het van Lanschot Senior Open toernooi gespeeld. Zinin! Events verzorgd de transport en is logistiek verantwoordelijk voor deze golftoernooien. Hierbij zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Zo kunnen de golfspelers zorgeloos het toernooi spelen, en kunnen toeschouwers genieten van een prachtige dag.   

Golf toernooien

 

Logistiek en transport in opdracht van ETM met o.a: KLM Open - Zandvoort en Hilversum - Ladies Open - Broekpolder Vlaardingen - Senior Open - Wassenaar

 

 

Wij denken graag met u mee!

De kracht van Zinin! zit niet alleen in de organisatie maar wij voegen ook iets aan uw evenement toe…namelijk een goede voorbereiding met een degelijk advies. Zinin! Events heeft als event partner maar één doel: het welslagen van uw event!

Timotivatie!

Hulp nodig bij uw event?

Vele anderen gingen u voor

Al sinds 2008 bouwt Zinin! Events aan een kring vaste opdrachtgevers op allerlei gebieden. Zowel in business to business, festival of netwerk, vele gingen u voor. Sterker nog, als u dit leest komt dat waarschijnlijk omdat iemand ons aanbevolen heeft!

Timotiveert!